Student Award BTSZ 2019

24 september 2019

Het Belgisch Tijdschrift voor Sociale Zekerheid (BTSZ) organiseert ook in 2019 de Student Award om de meest verdienstelijke masterscripties inzake sociale zekerheid en sociale bescherming in de schijnwerpers te zetten. Het BTSZ is een multidisciplinair, wetenschappelijk tijdschrift dat een divers doelpubliek informeert over sociale zekerheid en sociale bescherming in België binnen de Europese context.

Deelnemen is heel eenvoudig: de masterscriptie dient uiterlijk op 15 oktober 2019 digitaal te worden ingediend in Word en in pdf bij: yves.stevens@kuleuven.be, Koen.Vleminckx@minsoc.fed.be en Roland.VanLaere@minsoc.fed.be 

De deelnemers letten er op dat ze in Word en in pdf een identieke versie bezorgen.

Voorwaarden en algemene info:

  • De deelname aan de Studenten Award BTSZ staat open voor studenten en net afgestudeerde studenten, ingeschreven in een Belgische onderwijsinstelling.
  • De masterproef of masterscriptie dient een thema van sociale zekerheid of sociale bescherming  (in de ruime zin) te behandelen, ze wordt verdedigd in het academiejaar 2018-2019 en is opgesteld in het Nederlands, Frans, Duits of Engels.
  • De selectie gebeurt door het redactiecomité van het BTSZ en de prijs wordt uitgereikt door de minister van sociale zaken.
  • De drie beste werken (finalisten) worden integraal gepubliceerd op de website van het BTSZ.
  • De eerste prijs bedraagt 1000 EUR, de 2 andere laureaten ontvangen elk 250 EUR.

BTSZ