Universal Social Protection 2030: conferentie op 4 november

25 oktober 2019

Het Global Partnership for Universal Social Protection lanceerde in februari een oproep om sociale bescherming voor iedereen wereldwijd te realiseren tegen 2030, zoals ook afgesproken in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Belgische Dialoog Universele Sociale Bescherming waarin ook de FOD Sociale Zekerheid een belangrijke rol speelt. De FOD Sociale Zekerheid vertegenwoordigt de Belgische sociale zekerheid bij de relevante supranationale instellingen en faciliteert ook de internationale technische coöperatie in dit beleidsdomein via haar shared-service center Belincosoc en haar participatie in Socieux+

In het kader van ‘Universal Social Protection 2030’, organiseert de Belgische Dialoog Universele Sociale Bescherming ism de FOD Sociale Zekerheid op 4/11 de conferentie “Universal Social Protection 2030: Welk engagement neemt België?”.

Om 10.05u spreekt Koen Vleminckx, Adviseur-generaal van de FOD Sociale Zekerheid, Directeur BELINCOSOC er over “75 jaar Belgische Sociale Zekerheid, heeft België iets te bieden?”

  • Conferentie op 4 november 2019, van 9.00 tot 16.30 uur.
  • Bij FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, Ernest Blerotstraat 1, 1070 Brussel
  • Gelieve tegen 28 oktober in te schrijven bij helene.daniels@wsm.be, bedankt om te vermelden of u een broodje wenst of niet.