Video European Disability Card winnaar in onderdeel “Product & service” op Video Experience Day!

7 juni 2023

In samenwerking met Kanaal Z organiseren laatstejaarsstudenten van de opleiding Communicatie van AP Hogeschool Antwerpen jaarlijks de Video Experience Day.

Het evenement is ontstaan in 2000 als een kleinschalig studentenproject met de naam ‘Festival van de Bedrijfsfilm’. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét referentie-evenement in België dat corporate video in de schijnwerpers zet.

De FOD Sociale Zekerheid nam deel met de promotiefilm voor de European Disability Card en werd winnaar in de categorie “Product & Service”. De video is beschikbaar op ons Youtube kanaal in een versie met gebarentaal en een versie met ondertiteling.

“Ik ben heel fier om deze prijs te mogen geven. Het is een video vol emoties en we ontdekken geleidelijk aan het probleem, de uitdaging en de oplossing. Ik denk dat jullie dit delicate onderwerp stijlvol behandeld hebben, proficiat daarvoor.” – Annie Courbet, Vice-voorzitter BAM & jurylid voor de Video Experience Award 2023.

De Europese voordelenkaart bevordert de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding. De kaart is erkend in 8 Europese landen.

Website: www.eudisabilitycard.be/nl

Contact: EUdisabilitycard@minsoc.fed.be

Video: https://youtu.be/PshvvCJl3lQ

Video met gebarentaal : https://www.youtube.com/watch?v=wUYU5MQY7aY