Winnaars Student Award 2019

27 juli 2020

Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseerde het Belgisch tijdschrift voor sociale zekerheid (BTSZ) vorig jaar de Student Award 2019 voor de meest verdienstelijke masterscriptie over een thema uit de sociale zekerheid en de sociale bescherming. Vandaag zijn de winnaars bekend!

Vanwege de Corona maatregelen was het deze keer niet mogelijk de prijzen “live” uit te reiken en daarom hebben we gekozen voor een korte video. Daarin stellen de 3 laureaten Karen Hermans, Filip Puype en Benoît Spruyt zich voor en maakt minister Maggie De Block de winnaar bekend. Peter Samyn, voorzitter a.i. van de FOD Sociale Zekerheid en Yves Stevens, voorzitter van het BTSZ, verzorgen een korte inleiding.

Veel kijkplezier!

(Je kan de ondertiteling aanzetten in de "settings" van de video.)

De artikels van de laureaten, gebaseerd op hun eindwerk, worden gepubliceerd in de volgende editie van het BTSZ, voorzien voor augustus en te ontdekken op de BTSZ pagina op onze website.

Ook dit jaar organiseert het BTSZ opnieuw een Student Award. Deelnemen is heel eenvoudig: de masterscriptie dient uiterlijk op 15 oktober 2020 digitaal te worden ingediend in Word en in pdf bij: yves.stevens@kuleuven.beKoen.Vleminckx@minsoc.fed.be en Roland.VanLaere@minsoc.fed.be