WSSF 2019: 75 dagen vanaf nu!

1 augustus 2019

Nog maar 75 dagen tot aan het World Social Security Forum (WSSF) in Brussel! De WSSF zal ook deelnemen aan de viering van 75 jaar sociale zekerheid in gastland België. 

De belangstelling is groot, want verschillende deelnemers van 120 socialezekerheidsinstellingen over de hele wereld hebben zich al geregistreerd. Het aantal deelnemers groeit dagelijks. Op de website van de WSSF vind je de laatste updates over de conferentie in Brussel van 14-18 oktober 2019. 

Het Forum is het grootste en belangrijkste internationale evenement voor de sociale zekerheid. Met meer dan 1000 deelnemers uit meer dan 150 landen, zal het een ongeëvenaarde bron van exclusieve netwerken, kennis en inspiratie zijn voor de ledenorganisaties.

In tijden van snelle technologische, demografische en economische veranderingen zijn innovatieve benaderingen nodig om de belangrijkste uitdagingen aan te gaan en de positieve impact van de sociale zekerheid te versterken om mensen te beschermen. Belangrijke kwesties en uitdagingen voor de sociale zekerheid, met sessies over innovatieve strategieën in de administratie van de sociale zekerheid, zullen het programma vormen.

Video Let's meet in Brussels

Website WSSF