Werken bij de FOD Sociale Zekerheid

Raadpleeg onze vacatures

De FOD Sociale zekerheid ondersteunt het beleid rond verschillende thema’s van de sector van de sociale zekerheid. De Belgische sociale zekerheid behoort tot de beste van de wereld. Onze FOD is een lerende organisatie die voortdurend evolueert. Daarom zoeken wij enthousiaste medewerkers die hun talenten met passie willen inzetten om voor deze innovatieve organisatie te werken. Lees meer over de organisatie, de structuur en de waarden van de FOD Sociale Zekerheid.

Ontdek onze lopende vacatures

Een inspirerende openbare dienst

Onze FOD is geen traditionele overheidsdienst, maar wil vooral inspireren tot een sterker en moderner management. Wij streven ernaar een toonbeeld van een moderne organisatie te zijn. Bij ons ben je regisseur van je eigen leven. We zeggen je niet meer wanneer, waar en hoe je moet werken. Prestaties zijn niet gebaseerd op aanwezigheid maar op resultaten. De teams bepalen zelf hoe ze hun resultaten behalen (teamontwikkelcirkels), en de medewerkers worden niet alleen zelf geëvalueerd maar kunnen ook hun chefs evalueren.

Bekijk de video Agile Organizations

Dankzij de creativiteit van onze medewerkers zijn we uitgegroeid tot een moderne en aantrekkelijke overheidsdienst in een aangename en efficiënte werkomgeving.

Een paar goede redenen om bij ons te komen werken

Maar... laten we het eens horen van onze medewerkers zelf