Onze vacatures

Als je geïnteresseerd bent in een job bij onze FOD, dan kan je via verschillende kanalen solliciteren: via Selor (Selectiebureau van de overheid) of via Talent Exchange (een mobiliteitsplatform). Je kan je ook kandidaat stellen als stagiair.

Selor

Hoe kan ik solliciteren voor een contractuele of statutaire functie? Waaruit bestaat de selectie? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Moet ik beschikken over een bepaald diploma? Wat met mijn buitenlands diploma?

Al onze vacatures (contractuele of statutaire betrekkingen) worden voortaan gepubliceerd op de website van Selor (Selectiebureau van de federale overheid): www.selor.be.

Ons aanbod op Selor:

 • Teambegeleider (m/v/x)

  Statutair
  Maandag, 8. juli 2019

  Je coacht en je geeft pro-actief advies in het kader van onze organisatiedoelstellingen. Je zorgt ervoor dat teams meer en meer initiatief en verantwoordelijkheid opnemen.

Talent Exchange

Talent Exchange is een netwerk voor de uitwisseling van talenten binnen de Belgische overheidssector. Ben je statutair of contractueel ambtenaar met een contract van onbepaalde duur? Heb je zin om een nieuwe competentie te verwerven op het terrein of om een van je talenten ten dienste te stellen van een andere overheidsorganisatie? Dan ben je aan het juiste adres.

Ontdek de partners van Talent Exchange

Kom ons jouw expertise aanleren of leer iets van ons door een opdracht uit te voeren van 6 tot 12 maanden. We publiceren regelmatig nieuwe opdrachten.

Meer info op de website van de FOD Kanselarij

Openstaande vacatures op de site van Selor (filter 'type contract' = 'interne markt') of op de site van Fedweb

Ontdek hieronder het aanbod van Talent Exchange bij FOD Sociale Zekerheid:

 • Adviseur change management (m/v/x)

  Contractueel Statutair
  Zondag, 18. augustus 2019

  De FOD Sociale Zekerheid werkt momenteel met het programma FARO aan de uitbouw van een innovatieve en maatschappelijk relevante FOD voor de burgers en andere stakeholders. Om deze veranderingen mee te begeleiden, zijn we op zoek naar een Adviseur Changemanagement.

 • Adviseur strategische communicatie (m/v/x)

  Contractueel Statutair
  Zondag, 18. augustus 2019

  De FOD Sociale Zekerheid werkt momenteel met het programma FARO aan de uitbouw van een innovatieve en maatschappelijk relevante FOD voor de burgers en andere stakeholders. Voor de uitwerking van de werf Maatschappelijk Bewustzijn, zijn we op zoek naar een strategische communicatie adviseur.  

Stages

Wij zijn regelmatig op zoek naar studenten (onbezoldigde stage). Meer informatie

Jobstudenten

Vanwege de budgettaire besparingen in de overheidssector heeft het directiecomité beslist dit jaar geen jobstudenten aan te werven.

Startbaanovereenkomsten

 • Medewerker talent pool - Startbaanovereenkomst

  Contractueel Trainee
  Zondag, 21. juli 2019

  De FOD Sociale Zekerheid is op zoek naar 3 jonge talenten voor het project tot oprichting van een Talent Pool. 

  Het project Talent pool bestaat uit de opvang, de werving en de ontwikkeling van pas afgestudeerden zonder ervaring. Om de opdrachten van de FOD te versterken, moet worden gezorgd voor een dynamische en moderne wind in ruil voor een coaching en een intensieve ondersteuning gedurende hun eerste professionele ervaring. 
  Tijdens het inwerken in de Talent Pool krijgt iedere medewerker de kans zich te ontwikkelen zowel door middel van gerichte opleidingen (project management, induction courses, soft skills, …), als door een persoonlijke ondersteuning: MBTI, Talent Tool, coaching. 
  Dit project duurt maximum 12 maanden.