Onze vacatures

Als je geïnteresseerd bent in een job bij onze FOD, dan kan je via verschillende kanalen solliciteren: via Selor (Selectiebureau van de overheid) of via Talent Exchange (een mobiliteitsplatform). Je kan je ook kandidaat stellen als stagiair.

Selor

Hoe kan ik solliciteren voor een contractuele of statutaire functie? Waaruit bestaat de selectie? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Moet ik beschikken over een bepaald diploma? Wat met mijn buitenlands diploma?

Al onze vacatures (contractuele of statutaire betrekkingen) worden voortaan gepubliceerd op de website van Selor (Selectiebureau van de federale overheid): www.selor.be.

Ons aanbod op Selor:

 • Administratieve medewerker voor het Belgische voorzitterschap van de Raad van de EU in 2024 (m/v/x)

  Contractueel
  Donderdag, 9. februari 2023

  Werken bij de Directie-Generaal Beleidscoördinatie en Internationale Relaties en begeleid worden door het transversale EPMO-Projectpool-team betekent deel uitmaken van een team van professionals op het gebied van internationale betrekkingen en projectbeheer. Het betekent collegiale ondersteuning, coaching op individueel niveau, deelname aan een meer globale reflectie op strategisch niveau, enz. Kortom, het betekent groeien en anderen helpen te groeien door methodologie en projectstructuur aan te reiken.

  Als administratief medewerker of projectmedewerker neem je alle nodige acties ter ondersteuning van de projecten in het kader van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van Europese Unie in 2024. Of het nu gaat om administratie, begroting of verslaglegging, je weet wat je moet doen, hoe je de juiste informatie kan vinden en met wie je contact kan opnemen.

  Proactief en enthousiast, ruimdenkend en geïnteresseerd in het vakgebied in de brede zin van het woord, ondersteun je de projectleiders in hun dagelijkse werkzaamheden en acties.

Talent Exchange

Talent Exchange is een netwerk voor de uitwisseling van talenten binnen de Belgische overheidssector. Ben je statutair of contractueel ambtenaar met een contract van onbepaalde duur? Heb je zin om een nieuwe competentie te verwerven op het terrein of om een van je talenten ten dienste te stellen van een andere overheidsorganisatie? Dan ben je aan het juiste adres.

Ontdek de partners van Talent Exchange

Kom ons jouw expertise aanleren of leer iets van ons door een opdracht uit te voeren van 6 tot 12 maanden. We publiceren regelmatig nieuwe opdrachten.

Meer info op de website van de FOD Kanselarij

Openstaande vacatures op de site van Selor (filter 'type contract' = 'interne markt') of op de site van Fedweb

Ontdek hieronder het aanbod van Talent Exchange bij FOD Sociale Zekerheid:

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures via Talent Exchange.

Stages

Wij zijn regelmatig op zoek naar studenten (onbezoldigde stage). Meer informatie

Jobstudenten

Vanwege de budgettaire besparingen in de overheidssector heeft het directiecomité beslist dit jaar geen jobstudenten aan te werven.

Startbaanovereenkomsten

Er zijn momenteel geen startbaanovereenkomsten beschikbaar.